joi, 18 iunie 2009

Pe 19 iunie, Palatul îşi deschide porţile pentru Fotografie!

Muzeul Naţional „George Enescu” face cinste de ziua lui!
Chiar la el acasă, la Palatul Cantacuzino, Calea Victoriei nr. 141.

Pe 19 iunie 2009, Salonul de bal va fi deschis, dar nu pentru dans şi crinoline, ci pentru fotografii profesionişti sau aspiranţi: celebrăm aristocratic „Ziua Porţilor Deschise pentru Fotografie”.
Cutezanţa oricărui fotograf ce se aventurează în palat se plăteşte scump: 1000-1500 de RON. Însă nu şi de „Ziua Porţilor Deschise pentru Fotografie”, când luxul şi rafinamentul de epocă de pe Calea Victoriei se îmbină cu generozitatea!

În premieră, ai trecere liberă pentru a surprinde o atmosferă burgheză de Palat! Aşa că alege-ţi obiectivele potrivite, verifică obturatorul şi focalizează în ungherele ascunse din viaţa prinţesei Cantacuzino ce aşteaptă să fie cutreierate! Armează-te cu câţi megapixeli poţi duce, pentru a distinge accentele de Art Nouveau de patina rococo!

Cum se termină povestea? Dacă vrei să împărtăşeşti creaţiile tale fotografice prilejuite de Palatul Cantacuzino, te invităm să faci o selecţie pentru Expoziţia Palatului, al cărei vernisaj va fi pe 30 iunie, online, aici, pe blogul Muzeului http://www.enescumuseum.blogspot.com/.

Atenţie, evenimentul „Ziua Porţilor Deschise pentru Fotografi” este în ediţie limitată. Din toamnă, Muzeul Naţional „George Enescu” îşi va închide porţile pentru restaurare.


Programul zilei de 19 iunie 2009:
Muzeul Naţional „George Enescu”, Bucureşti- 10:00-17:00. Program Aulă: 10:00-13:00. Secţia „Dumitru şi Alice Rosetti - Tescanu - George Enescu” de la Tescani, jud. Bacău şi Casa Memorială “George Enescu” (Vila Luminiş) din Sinaia îşi vor deschide şi ele porţile pentru fotografie, între orele 10, 00 – 17, 00.

Niciun comentariu: