joi, 9 decembrie 2010

Colinde la muzeu

Ca în fiecare an în preajma sărbătorilor, Muzeul Naţional „George Enescu” are deosebita bucurie să vă invite la un program de Colinde, organizat în zilele de 11, 20 şi 22 decembrie 2010, după următorul program:


Sâmbătă, 11 decembrie, ora 14:00- Concert de colinde susţinut de corul Liceului de Muzică „Dinu Lipatti”, dirijor profesor Lăcrămioara Pauliuc. Concertul este precedat de un recital de pian susținut de Diana Brătan și elevii ei, începând cu ora 11:00. Așadar, pentru o zi muzicală complet, vă așteptăm încă de dimineață.

Luni, 20 decembrie, ora 18:30- Concert clasic de Crăciun susţinut de studenţi ai Universităţii de Muzică din Bucureşti;

Miercuri, 22 decembrie, ora 11:00 - Concert de colinde susţinut de studenţi ai Universităţii de Muzică din Bucureşti, clasa de canto profesor Claudia Codreanu;

Miercuri, 22 decembrie, ora 14:00 - Concert de colinde susţinut de elevi ai Liceului de Muzică „George Enescu” (concert vocal şi instrumental), profesor Mihaela Zamfirescu.


Concertele vor avea loc la sediul Muzeului Naţional „George Enescu” din Calea Victoriei nr. 141, sector 1, în Salonul de Muzică al Palatului Cantacuzino.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Buna ziua! Am citit blogul dumneavoastra si mi se pare foarte interesant! Voi reveni cu mare placere si in viitor si va doresc sa aveti o zi frumoasa si la cat mai multa inspiratie!
O zi buna!
P.S. Daca aveti placerea, vizitati si blogul meu:
https://cursdetobe.wordpress.com